Video - Zvezdin špic u seriji: Pogledajte het trik Boaćea!

Novi napadač crveno-belih u odličnoj je formi na pripremama na Kipru. U pobedi nad ukrajinskom Zirkom postigao je tri gola.

Fudbal 10.02.2017 | 19:30
Video - Zvezdin špic u seriji: Pogledajte het trik Boaćea!
Šest golova u tri utakmice. To je učinak Ričmonda Boaćija, novog napadača Crvena zvezde, na kiparskim pripremama.

Centarfor iz Gane postigao je u petak het-trik i sa Srđanom Plavšićem (po dva gola i asistencije) predvodio ekipu u ubedljivoj pobedi nad ukrajinskom Zirkom.

Doskorašnji napadač Latine, člana italijanske Serije B, stigao je na ostrvo u Sredozemlju očigledno potpuno spreman i u prvim testovima nagovestio da će biti značajno pojačanje šampionu Srbije.

Ovako je "rešetao" protiv ukrajinskog tima:



Test protiv Ukrajinaca prijao je i Plavšiću, koji se očigledno veoma dobro uklopio sa Boaćijem. Brzonogi ofanzivac takođe je imao značajan i konkretan učinak, a posle utakmice rekao je da mu golovi znače.

"Najbitnije je da se niko nije povredio i da smo svi odradili 90 minuta, kao što je šef od nas i tražio. Zabeležio sam dva gola i dve asistencije, i takav učinak mi mnogo znači pred nastavak ove sezone. Srećan sam zbog svog učinka, ali, idemo dalje", rekao je Plavšić.

Nastavak sezone doneće i borbu za mesto u ekipi Zvezde, a Plavšić igra zaista dobro.

"Bio sam u Americi, vratio sam se, i mislim da sam se „namestio“. Takav sam, uvek od sebe očekujem da dam sve što mogu, a na šefu je da odluči ko će igrati. Svi smo ovde na istom zadatku, u istom klubu, znamo šta nas čeka u prvenstvu, treniramo, borimo se, videćemo ko će da igra", podvukao je on.

Fudbaleri Zvezde proći će poslednju proveru na Kipru u subotu, od 15 časova, u utakmici protiv ruskog drugoligaša Volgara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar