Zvezda ove sedmice prodaje Ristića!

2.000.000 evra odmah, potpis u junu! Ovu informaciju potvrdio generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za Informer.

Fudbal 10.02.2017 | 11:30
Zvezda ove sedmice prodaje Ristića!
Zatvorena je fudbalska pijaca u većini evropskih zemalja, ali bi Mihaila Ristića moglo da ogreje špansko sunce. Vrlo brzo. Čelnici Crvene zvezde pokušaće da do kraja ove sedmice finiširaju transfer mladog reprezentativca Srbije u španski Espanjol.

Klub iz Barselone je tokom prelaznog roka bio favorit za Ristićev potpis, pominjao se i Makabi, ali transfer nije realizovan. Međutim, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je u razgovoru za Informer da bi posao između srpskog šampiona i kluba iz Barselone mogao da bude okončan ovih dana. Uz uslov da Ristić do juna ostane u Ljutice Bogdana.

„Imamo interesovanje za Ristića. Očekujem da sledeće nedelje napravimo ugovor, naplatimo oko 2.000.000 evra i obezbedimo sredstva za funkcionisanje, a da Ristić ostane do juna“, potvrdio je za Informer Zvezdan Terzić.

Inače, Ristić se vratio u Beograd sa priprema na Kipru kako bi nastavio sa terapijama i oporavio se od povrede skočnog zgloba.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar