Kup - Bajernova rutina: Kostina strela i tačka!

Tim iz Minhena se pobedom protiv Volfsburga plasirao u četvrtfinale Kupa Nemačke (1:0).

Fudbal 07.02.2017 | 23:40
Kup - Bajernova rutina: Kostina strela i tačka!
Može moćna mašina da zakaže jednom, ali teško, baš teško, više puta! Posle remija u prvenstvu protiv Šalkea fudbaleri Bajerna su sami sebi stavili melem na blagu ranu. Pred 74 hiljada ljudi na Alijanc Areni učenici Karla Ančelotija slavili su protiv Volfsburga (1:0) i plasirali se u četvrtfinale Kupa Nemačke.

Dovoljno da strojevim korakom, nastave pohod ka duploj kruni, nedovoljno da razgale navijače. Ali sigurni smo da je KarluAnčelotiju puna šaka brade.

Pečat na zlatni minimalac udario je Daglas Kosta. Igrao se 17.minut kada je Brazilac prihvatiop loptu Alkantare, odapeo šut sa nekih 25 metara, lopta je ka golu nekog zakačila i prevarila Kastela.

Imao je Bajern još nekoliko solidn ih šansi, vožnjom u leru domaćin je opsedao gol Volfsburga.  I umalo da im se takav pristup osveti. Volfsburg je imao kolosalnu priliku preko Vierinje, ali je Nojer sjajno odbranio.

U četvrtifnale Kupa Nemačke se plasirala i Borusija iz Mehengladbaha lakim trijufom nad Grojter Firtom. Strelci su bili Vindt i Azar.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar