Novak: Stefan me motiviše da se borim za vrh!

Novak Đoković, drugi teniser sveta, rekao je u razgovoru za rusku televiziju "Meč' da je rođenje sina najlepša stvar koja se dogodila njemu i supruzi Jeleni.

Tenis 09.02.2017 | 08:15
Novak: Stefan me motiviše da se borim za vrh!
"Rođenje deteta je najlepša stvar koja se dogodila meni i supruzi. Naš sin je pravi dar za nas i on je taj koji mi daje dodatni motiv da ostanem u sportu i borim se za teniski vrh", rekao je Novak za rusku televiziju "Meč", koja je boravila u Nišu za vreme Dejvis Kupa.

Najbolji srpski sportista u istoriji bio je član srpskog tima koji je maksimalnim rezultatom eliminisao Rusiju i prošao u četvrtinu finala, gde će ugostiti selekciju Španije.

"U tenisu, uglavnom igrate samo za sebe. Ali tokom te jedne nedelje, kada igrate Dejvis Kup, vi ste deo tima koji predstavlja vašu zemlju. Taj tip emocije je poseban jer u potpunosti možete da osetite timski duh. Divna atmosfera u Srbiji vam daje veliko samopouzdanje pred nastavak sezone, kada se borite sami. Ne živim u Srbiji već sedam, osam godina – konstantno sam u pokretu, pa posebno cenim vreme koje mogu da provedem prijateljima i porodicom. To je nešto što jako cenim", zaključio je Novak.

U međuvremenu, Đoković je potvrdio da neće učestvovati na ATP turniru u Dubaiju, već da će mu sledeće takmičenje biti onaj u Indijan Velsu.

Novak će braniti titulu osvojenu prošle godine, a prvi Masters sezone na programu je od 6. do 19. marta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar