Opljačkao banku da bi se kockao...

Amerikanac Keri Džonson (52) iz države Zapadna Virdžinija kockao se u kasinu, i kada mu je ponestalo novca otišao je do obližnje banke, opljačkao je, i ponovo se vratio za kockarski sto.

Svijet 31.01.2017 | 22:30
Opljačkao banku da bi se kockao...
Ovo se dogodilo u gradu Čarlstonu, a sada je na sudu priznao krivicu i objasnio kako je hladnokrvno sve ovo uradio.

Banku je opljačkao tako što je službeniku predao cedulju na kojoj je pisalo da je naoružan, kao i da ima bombu, pa je dobio 5.000 dolara te se poslije pljačke s tim novcem vratio u kasino u kojem je prethodno izgubio veliku svotu novca.

Džonson je s ukradenim novcem nastavio da se kocka za istim stolom gdje je izgubio novac. Sudiji je rekao da je prethodno uzeo i drogu tako da nije baš mnogo razmišljao o tome šta radi.

Policija ga je uhapsila tek dan kasnije kada su pregledali kamere u banci i u kasinu, a po svemu sudeći imali su i neku anonimnu dojavu svjedoka koji nije želio da mu se otkrije identitet.

Sada Amerikancu Keriju prijeti između pet i 18 godina zatvora, a presuda će biti izrečena 2. marta ove godine. Džonson sa ukradenim novcem nije uspio da povrati ono što je izgubio kockajući se prije pljačke banke.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar