Odbijena ponuda Čelsija od 40.000.000 evra!

Londonski Plavci imali spremnu tranfer bombu u samom finišu prelaznog roka, ali je ovaj put Roman Abramovič od kolega iz Seltika dobio odlučno NE.

Fudbal 31.01.2017 | 21:50
Odbijena ponuda Čelsija od 40.000.000 evra!
"Kao slučajno" se Musa Dembele poslednjeg dana prelaznog roka našao u Londonu jer je morao da ide da skenira koleno. U isto vreme krenule su i priče o zainteresovanosti Čelsija za sjajnog napadača Seltika.

Kako prenosi specijalizovani francuski sajt GFFN, pregled je samo bio neka vrsta paravana, jer je Čelsi zaista uputio ponudu i to u visini od 40.000.000 evra.

Kelti su, međutim, odbili tu ponudu jer traže 7.000.000 evropskih novčanica više. U ovom trenutku Plavci izgleda nisu spremni da ponude tu sumu.

Izvor pomenutog francuskog sajta blizak samom igraču rekao je da Dembele neće napustiti redove škotskog šampiona. Mada, sa Čelsijem se nikad ne zna i londonskom klubu nije strano da u finišu prelaznog roka izvede desant na željenu metu.

Dembele, koji je prošao omladinsku školu Pari Sen Žermena, u Seltik je došao u junu prošle godine iz Fulama i to kao slobodan igrač.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar