Zbog kvara na kotlu prekinuta nastava

Tehnički kvar na kotlu Područnog odjeljenja Koviljuše Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije“ istjerao je đake iz školskih klupa.

Republika Srpska 31.01.2017 | 20:22
Zbog kvara na kotlu prekinuta nastava
"Radovi na popravci kotla su u toku, a prema prvim procjenama u pitanju je veći kvar pa se učenici ponovo u školske klupe vjerovatno neće vratiti do kraja ove sedmice", ističe direktor škole Radenko Savić naglašavajući da ovu područnu školu pohađa 315 učenika.

Savić kaže da je o svemu obaviješteno resorno ministarstvo.

"Razgovara se i o nabavci novog kotla. Za sve se očekuje konkretna odluka", ističe Savić.

Časove koje su propustili učenici područnog odjeljenja Koviljuše nadokanadiće subotom ili tokom proljećnog raspusta o čemu će se, kaže Savić, odlučivati kroz dogovor sa resornim ministarstvom.

Osnovna škola "Knez Ivo od Semberije" je jedna od najvećih osnovnih škola u Srpskoj sa 1.620 učenika. Pored područnog odjeljenja Koviljuše u kojem je trenutno nastava obustavljena, nastava se odvija redovno u centralnoj ali i u područnim odjeljenjima Hase i Ljeljenča .

(BN televizija)


Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Prof

02.02.2017 09:06

Imate Strucnjake u BL i jos svi sa diplomama profesora i to prava , ekonomista i drugih koji se znaju samo potpisati a naj bolji su ako ima teletine ispod saca.

ODGOVORITE