Romin ludi finiš na pijaci: Hitna prodaja Paredesa zbog Defrela i Donse!

Lučano Spaleti prelomio, Argentinac mu više nije potreban!

Fudbal 30.01.2017 | 10:00
Romin ludi finiš na pijaci: Hitna prodaja Paredesa zbog Defrela i Donse!
Čelnici Rome kao da su čekali poslednjih nekoliko dana prelaznog roka kako bi se aktivirali i napravili konkretne poteze. Juče je dres Vučice zadužio dugogodišnji vezista Liona Klemon Grenije, a danas je na Olimpiku otpočela akcija hitne prodaje Leandra Paredesa!

Mediji bliski Romi javljaju da je trener Lučano Spaleti presavio tabak i rešio da oslobodi Argentinca, jer je shvatio da mu više nije potreban. Odnosno, da su u ovom trenutku preči potpisi čak dvojice igrača - Godfrida Donse iz Bolonje i Gregoe Defrela iz Sasuola. 

Paredes je stavljen na transfer listu i na Olimpiku se nadaju da će novac od njegove prodaje biti dovoljan da namiri akvizicije jednog golgetera i igrača koji upravo pokriva njegovu poziciju. A red za Paredesov potpis navodno je prilično dugačak, jer u njemu već stoje Votford, Everton, Juventus, Hal, Liverpul, Lester, Vest Hem, Arsenal i Totenhem. Procenjuje se da bi obeštećenje moglo da iznosi i 15.000.000 evra.

U ovom trenutku nije baš najjasnije gde bi 22-godišnji vezista mogao da nastavi karijeru, a Premijer liga je logična destiancija. Odnosno, da je Valter Macari pokazao najveće interesovanje dosad. 

Argentinac ove sezone u nogama ima 22 utakmice i 1.234 minuta na terenu i za to vreme postigao je jedan gol.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar