Đurić Upravi Partizana: Vi ste fudbalski Mapetovci!

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je aktuelna uprava klub dovela "do ivice ambisa" i pozvao da prekinu sa iznošenjem laži o nasleđenom dugu.

Fudbal 25.01.2017 | 17:30
Đurić Upravi Partizana: Vi ste fudbalski Mapetovci!
Đurić je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta odgovorio potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću, koji je u ponedeljak izjavio da je uprava kluba sa Đurićem na čelu ostavila iza sebe dug od 15 miliona evra.

"Taman kada pomislim da čovek čiji studenti javno komentarišu cenu njegovih usluga na Pravnom fakultetu neće ponavljati već izrečene laži i manipulisati istinom, on izlazi s pričom u koju ne veruju ni oni koji su zajedno sa njim falsifikovali svoj dolazak na čelo Partizana. Pravnik zbog čijih je poznavanja propisa Partizan, prvi put u svojoj istoriji, izbačen pre vremena iz svih evropskih takmičenja, pokušava da opravda nerad i neznanje uprave koja je oko sebe napravila pustoš", naveo je Đurić.

Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala je Partizan iz evropskih takmičenja zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, odnosno zbog neizmirenih dugovanja. Đurić je naveo i da je Vuletić "sramnim manipulacijama" rasterao sve legende kluba, da je "opustošio tribine" stadiona i da sada priprema teren za potvrdu kazne kojoj su "on i ostali članovi nesrećne uprave jedini kumovali".

"I to je jedini motiv svega što ovi fudbalski Mapetovci rade u poslednje vreme", rekao je Đurić.

On je zamolio Vuletića da "sledeći put ustane" kada pominje imena koja su Partizanu donela šest vezanih titula, učešće u Ligi Evrope ili Ligi šampiona gotovo svake godine, kao i velike transfere.dju

"I da prekinu s lažima o nasleđenom dugu, jer oni dobro znaju da je isti toliki novac tek dolazio na naplatu od realizovanih transfera. Posebna priča je "slučaj Živković" i njihova totalna nesposobnost da na kraju klub bude zadovoljan realizacijom njegovog transfera. Mnogo, zaista mnogo gluposti su napravili ovi fudbalski Mapetovci na čelu s lažnim fudbalskim radnicima koji znaju samo da plaču i obmanjuju", rekao je Đurić.

"Kada budu imali rezultate kao oni o kojima loše govore, onda će imati i kredibilitet. Do tada bolje neka ćute, jer zbog svakodnevne štete koju prave zbog neznanja i neobaveštenosti, klub su već doveli do ivice ambisa", zaključio je Đurić.

Za vreme Đurićevog predsednikovanja (2008-2014) Partizan je šest puta bio šampion Srbije i osvojio dva Kupa, jednom učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, te tri puta u grupnoj fazi Lige Evrope.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar