Lazar Marković ponovo u Premijer ligi, ali ne u Liverpulu!

Ostrvski mediji pišu o šestomesečnoj pozajmici Halu!

Fudbal 23.01.2017 | 12:30
Lazar Marković ponovo u Premijer ligi, ali ne u Liverpulu!
Nadali su se na Enfildu da će Žorž Žezus, koji je tako dobro umeo da izvuče ono najbolje iz njega dok su sarađivali u Benfiki, uspeti da još jednom od Lazara Markovića napravi fudbalera koji jede kilometre pred sobom. Međutim, pozajmica Sportingu, Benfikinom omraženom rivalu, ispostavilo se kao pogrešno rešenje, pa je već u januaru postalo jasno da Markovićev dalji ostanak u Lisabonu nema smisla. Znalo se da Liverpul traži prelazno rešenje, a po svemu sudeći ga je i pronašao. I to u Premijer ligi! Lazar Marković će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Halu.

Tigrovi su u tekuću sezonu ušli sa velikim finansijskim problemima i osakaćenim igračkim kadrom što je na kraju rezultovalo 19. pozicijom na tabeli Premijer lige. U dosadašnja 22 kola Hal je osvojio 16 bodova i na proleće ga čeka grčevita borba za opstanak.

Kormilo je povereno portugalskom stručnjaku Marku Silvi, koji je, dok je Marković igrao za Benfiku, vodio Estoril pa ga prilično dobro poznaje. I nada se da bi Marković mogao da mu pomogne da opstane u Premijer ligi i sačuva posao u Halu. U Liverpulu naravno nemaju ništa protiv. Njima je u interesu da srpski internacionalac oživi usnulu karijeru.

Pregovori su u toku.

Svima je u interesu da se završe rukovanjem. Markoviću posebno. Lazar nije igrao još od duela sa Legijom u Ligi šampiona 7. decembra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar