Zvezda zvala Milijaša, čeka se odgovor...!

Zvezdan Terzić u razgovoru za TV Arena Sport otkrio da su crveno-beli ponudili bivšem kapitenu povratak u klub.

Fudbal 22.01.2017 | 20:40
Zvezda zvala Milijaša, čeka se odgovor...!
Nenad Milijaš ponovo u Crvenoj zvezdi? Nije nemoguće...

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, u razgovoru za TV Arena Sport otkrio je da se bivši kapiten nalazi na listi želja i da su već obavljeni razgovori sa njim.

"Razmišljamo o njemu. Razgovarali smo. Voleo bih da se vrati, on je želja Miodraga Božovića koji je obavio dug razgovor sa njim i predočio mu planove i želje. On bi mogao da bude pravi vođa i na terenu i u svlačionici, zajedno sa Aleksandrom Lukovićem. Narednih dana znaćemo koji je njegov stav", izjavio je Terzić.

Iskusni vezista je, međutim, pre nekoliko dana izjavio za tabloid Alo da uopšte nije razmišljao o povratku u Zvezdu, jer sa kineskim Nei Mongolom ima ugovor do kraja 2017. godine.

Da li će rukovodstvo crveno-belih, ipak, uspeti da ga ubedi da promeni mišljenje videćemo...

Terzić je, takođe, ponovio da Zvezda trenutno ima ponude za Mihaila Ristića, Srđana Plavšića, Mičela Donalda i Gelora Kangu, od kojih je najozbiljna za Ristića, ali i da klub ne želi ove zime da proda Donalda i Kangu.

"Imamo konkretnu ponudu za Mihaila Ristića, ali je velika verovatnoća da će do juna ostati da igra za Zvezdu", istakao je i dodao da postoje ponude i za omladince Uroša Račića i Veljka Nikolića.

"One se kreću od milion do milion i po evra, ali bilo bi greota prodati ih sada", smatra Zvezdin direktor.

Najavio je i da bi u slučaju odlaska Marka Petkovića, crveno-beli pokušali da angažuju desnog beka.

"Razmišljamo o poziciji desnog beka, ali Marko Petković je i dalje sa nama. Bila je mogućnost da ostvari inostrani angažman, ali to se još nije dogodilo. Videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka. Dovođenje igrača baziramo na odlascima", naveo je Terzić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar