Sporting vraća Markovića na Enfild?! Sada je sve na Liverpulu...

Redsi imaju klauzulu po kojoj mogu da stopiraju Markecov povratak u Englesku...

Fudbal 22.01.2017 | 12:00
Sporting vraća Markovića na Enfild?! Sada je sve na Liverpulu...
Lazar Marković baš nema sreće.

Verovali su fudbalski kritičari da bi obnavljanje saradnje sa Žoržom Žezusom mogla da vrati hitronogog srpskog reprezentativca na pravi put. Međutim, njegov učinak na stadionu Žoze Alvalade bio je marginalan. Tek 14 utakmica u svim takmičenjima, 608 minuta na terenu i dva gola. 

Upravo iz tog razloga Marković bi mogao da napusti Sporting već ove zime, uprkos tome što je za njegovu pozajmicu iz Liverpula uloženo 1.500.000 evra, javlja portugalskiRekord. 

Prvi čovek lisabonskih Lavova Bruno de Karvaljo planira da ove zime "stanji" ekipu, aMarković je jedan od onih koji se nalaze na listi za odstrel. 

Međutim, planovi predsednika Sportinga mogli bi da udare o zid. Jer, kako se navodi, Sporting je letos sa Liverpulom napravio takav dogovor da Redsi mogu da stopirajuMarkovićev povratak na Enfild. Tačnije, takva je klauzula ubačena u ugovor o pozajmici, kao što je Sporting u obavezi da Markoviću pruži unapred određen prostor na terenu. 

Rekord ističe da bi, u slučaju da se ova stavka ugovora ne ispuni, Sporting mogao čak da dođe u situaciju da ima nove finansijske obaveze prema Liverpulu. Što je upravo stvar koju bi u klubu želeli da izbegnu. 

Zato još ništa nije zvanično odlučeno.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar