Hakinen tipuje - kvota na Botasovu titulu nije velika jer je realna!

Dvostruki šampion najbržeg cirkusa, poznat po jurnjavi u srebrnom Meklaren Mercedesu veruje u moći zamenika Niko Rozberga.

Ostali sportovi 27.01.2017 | 14:45
Hakinen tipuje - kvota na Botasovu titulu nije velika jer je realna!
Valteri Botas je bivša Meklarenova i buduća Merceses AMG Petronasova zvezda. Sada kada se obavezao na vernost silnoj ekipi Toto Volfa, sve više je onih vernika kojima njegovo osvajanje titule ne deluje kao nemoguća misija. Među njima je i veliki Mika Hakinen.

„Za Valterija kao vozača, situacija ne može biti povoljnija. U najboljim godinama on prelazi u najbolji tim. Sada sve zavisi od njega! Kako se razvija kao vozač, ali i kao osoba, siguran sam da može do i do titule“, iskusno je tipovao Mika Hakinen.

Na kraju, a kao retrospektivni zaključak cele priče ostaje da konstatujemo da je Niko Rozberg svojom odlukom o penzionisanju priredio najuzbudljiviji prelazni rok u bližoj F1 istoriji. Toga je svestan i Finac koji vrlo dobro poznaje Botasa, ali i njegov novi tim. Šta reći, ili bolje rečeno kako ne verovati čoveku koji se proslavio u „srebrnoj streli“ kada iskusno tipuje fiks na Botasovu titulu u čoporu Toto Volfa.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar