Kad se Roman naljuti: Abramovič naredio Konteu i Kosti da se izljube!

Mir, mir, mir, niko nije kriv...!

Fudbal 17.01.2017 | 20:30
Kad se Roman naljuti: Abramovič naredio Konteu i Kosti da se izljube!
Dijego Kosta je tražio veću platu, Antonio Konte disciplinu u timu. Ali zna se ko je gazda na Stamfordu, pa im je Roman Abramovič obojici naredio da umuknu, izljube se i zakopaju ratne sekire. I nema tu dalje rasprave.

Ruski milijarder bio je prilično jasan kada je izlagao svoj stav, pa Konte sada očekuje skori povratak Koste na trening. Dijego Kosta može da zaboravi na ultimatume i pretnje odlaskom u drugi klub. Abramovič ga neće prodati. A nije on baš čovek kome su pare sad hitno potrebne. Ponude iz Kine možda su zagolicale maštu ubojitog napadača, Roman bi mogao samo iz inata sve da mu upropasti. On sigurno neće propasti.

Kosta može više da izgubi, jer ga ugovor sa Plavcima veže do 2020. godine. A ni Kontenije baš poznat kao "lak pregovarač". Stoga se čini da bi Kosti bilo najbolje da proguta ponosa i zaista se izmiri. Konte je miran.

"Nije sve u novcu. Čast je igrati za Čelsi", rekao je šef struke posle pobede nad Lesterom od 3:0.

Sledeću utakmica u Premijer ligi Čelsi igra sa Halom. I sa Kostom kao predvodnikom navale. A mogao je i Dijego da vidi da se protiv Lestera tim prilično snašao i sa Edenom Azarom kao najisturenijim igračem.

"Dijego je veoma važan za nas, ali ako nije ovde za tu jednu utakmicu umemo da se snađemo. Kad je neophodno, možemo i bez Dijega", uzpozorava i golman Tibo Kurtoa.

Dijego, nazad na trening.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar