Miličin dekolte uzdrmao tabloide!

Pjevačica Milica Pavlović vijest je i u mnogim medijima širom Evrope.

Srbija 15.01.2017 | 17:29
Miličin dekolte uzdrmao tabloide!
Naime, svojim sesksepilnim stajlingom u emisiji kod Ognjena Amidžića izazvala je reakciju od različitih medija. Njen dekolte do pupka izazvao je pravu pometnju, a mnogi strani tabloidi su upravo pisali o seksi pjevačici.

“Večeras mi je telefon zvonio kao poludio! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspjehu. Moram malo da se pohvalim. Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svjetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma ‘Boginja’."

"Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje nevjerovatnu snagu i uliva poverenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svjetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta…”, napisala je Pavlovićeva.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

15.01.2017 16:55

Volimo te Milice svjetska a nasa!!!

ODGOVORITE
Name

brle

15.01.2017 18:21

Cega se pametan stidi, budala se dici.

ODGOVORITE
Name

Ludost

15.01.2017 19:05

Kad se skines skroz ili snimiš neki pornić još više će te voljeti. To su danas te iskrivljene vrjednosti. Da li bi oni koji je toliko vole da je na njenom mjestu njihova kćerka ili sestra.

ODGOVORITE
Name

???

15.01.2017 19:15

Oduševljini su tvojim pjesmama

ODGOVORITE
Name

S.L.

17.01.2017 07:08

Lijepo pjeva a još bolje izgleda. U ovim godinama joj sve priliči što nije prešlo svaku granicu neukusa, po meni ovo nije jer u istom stilu dolaze i velike zvijezde na razne festivale i skupove, a ona je bila gost u zabavnoj emisiji a ne u crkvi.

ODGOVORITE