Arsenal bez Kazorle još deset sedmica!

Vengerovi problemi...

Fudbal 15.01.2017 | 20:30
Arsenal bez Kazorle još deset sedmica!
Tako plemenit igrač i tako nema sreće. Santi Kazorla se, po svoj prilici, neće naigrati fudbala ove sezone. Štaviše, postoji strah da se uopšte ne vrati na teren do kraja Premijer lige.

Arsenalov vezista je drugi put u poslenja dva meseca podvrgnut peraciji Ahilove tetive, te na Emiratima vlada zebnja kad se povede priča o tome kad će biti spreman ponovo da se stavio na rasopolaganju šefu struke Arsenu Vengeru.

Izgleda, ne tako brzo.

„Santi je daleko čak i od toga da uskoro potrči. Sigurno naeće igrati narednih šest sedmica. A da li će do kraja sezone? Nadam se. Kad ste toliko dugo odsustni, kao što je slučaj sa Kazorlom, onda vam je potrebno šest sedmica da biste uopšte uhvatili ritam. A on trenutno nije na tom nivou. Možemo samo da se nadamo da će za tri ili četiri sedmice početi  najpre da trenira“, rekao je Venger.

To znači da bi španski vezista, umesto u februaru, kako se pretpostavljalo posle povrede na oktobarskom meču sa Ludogorecom, mogao najranije da se vrati na teren početkom aprila. Šest sedmica oporavka i još četiri da uđe u ritam potreban za igranje na vrhunskom nivou.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar