Neće on nigdje!

Iako ga već treću zimu sele iz Čelsija, ostaje.

Fudbal 15.01.2017 | 12:00
Neće on nigdje!
Menadžer fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da nema nameru da pusti Džona Terija da ode, uprkos spekulacijama da bi kapiten mogao da ode na pozajmicu u zimskom prelaznom roku.

Teri nema sigurno mesto u prvom timu pored Davida Luiza, Garija Kejhila i Sesara Aspilikuete. On je ove sezone igrao samo pet prvenstvenih utakmica, a bio je prvotimac u utakmici protiv Piterboroa prošlog vikenda u FA kupu, kada je isključen.

Britanski mediji spekulisali su da bi 36-godišnji Teri mogao da ode na pozajmicu u Bornmut, što je trener te ekipe Edi Hau negirao.

Konte ne namerava da pusti Terija da ode sa Stamford Bridža.

"Džon je važan igrač u našem timu, za ekipu, za mene. Njegov rad na terenu, u svlačionici i van nje je fantastičan. To pokazuje da je odličan igrač ali i veliki čovek i za mene je sjajno što imam takvu osobu da mi pomogne u prvoj sezoni u klubu. Zbog toga Džon ostaje kod nas, on je naš igrač, on je u mojoj ekipi", rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

"Kada vidim situaciju koju želim i kada vidim da zaslužuje da igra, on će igrati. On je zaista važan igrač za mene", dodao je italijanski trener.

Posle 20 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 49 bodova. Londonski klub će u subotu igrati na gostovanju protiv šampiona Engleske Lestera, koji zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar