U Partizan stigao Kamerunac koji voli snijeg!

Novajlija u Partizanu, napadač Leandre Tavamba se priključio ekipi. Kaže da mu ne smeta zima. "Ako mene pitate, napolju je sada prelepo! Nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo", izjavio po dolasku u "Zemunelo".

Fudbal 12.01.2017 | 23:00
U Partizan stigao Kamerunac koji voli snijeg!
Još pre dva meseca Partizan je angažovao prvog novog igrača u zimskom prelaznom roku. Neuobičajeno, ne samo za ovdašnje fudbalske prilike, već uopšte.

Reč je o 26-godišnjem napadaču Leandre Tavambi, koji je zbog snežnih neprilika, kasnio na početak priprema svog novog kluba. Bio je "zarobljen" u Istanbulu, iz kojeg danima nije mogao da krene za Beograd zbog snežnog nevremena.

Tavamba je danas došao u Beograd i odmah stigao u Sportski centar "Teleoptik" u Zemunu. Popodne će imati i prvi trening sa novim saigračima.

"Svi koji su me dočekali su bili izuzetno ljubazni i prijatni i nadam se da će tako biti ubuduće. Ovaj trening-centar je prelep. Uspeo sam da odmorim dvadesetak minuta i sada idem na uobičajne preglede. Još nisam dobio cimera, ali sam čuo da su momci super, da svi govore engleski, tako da problema nema", izjavio je Tavamba za klupski sajt.

Zanimljivo, kaže da mu hladno vreme ne smeta.

"Ništa novo za mene s obzirom na to da sam igrao u Slovačkoj. Ako mene pitate, napolju je sada prelepo! Nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo", kaže Kamerunac, koji je potpisao ugovor na tri godine, a nosiće, zanimljivo, dres sa brojem 3.

Tavamba je, inače, sedmi špic u pogonu ekipe Marka Nikolića (uz Tavambu tu su: Uroš Đurđević, Valeri Božinov, Nikola Đurđić, Dušan Vklahović, a priključeni su i Đorđe Jovanović i Sava Petrov).

Prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva "projektovano" je da Tavamba sa Urošem Đurđevićem čini startni napadački tandem u nastavku sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar