Partizan dobija moćnog sponzora i rješava sve dugove!

Ugovor do kraja 2018. godine!

Fudbal 12.01.2017 | 09:00
Partizan dobija moćnog sponzora i rješava sve dugove!
U danu kad je UEFA kao hladnom krpom udarila po licu crno-bele, čelnici Partizana priveli su kraju pregovore o novom sponzorskom ugovoru. Kako sad stvari stoje, u Humskoj 1 su obezbedili da komapanija Telekom ostane generalni sponzor Parnog valjka, saznaje MOZZART Sport.

Ugledna kompanija će, veruje se, koliko u četvrtak potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, što znači da će ostati njegov pokrovitelj sve to 31. decembra 2018. godine. Prethodna saradnja završila se poslednjim danom minule godine, ali je u međuvremenu pronađen model kojim su obe strane zadovoljne.

Podsetimo, Telekom je 19. marta 2015. godine postao generalni sponzor crno-belih i prema tadašnjem kursu obavezao se da do isteka ugovora uplati na račun kluba iz Humske 1 1.200.000 evra. Nije poznato koliko je „jak“ novi ugovor, ali je izvesno da će prvih 360.000 evra otići na regulisanje dugova prema poveriocima koje Partizan muče izbog kojih je UEFA objavila da ga izbacila iz njenih takmičenja, u prvoj od naredne tri kada bude obezbedio izlazak u Evropu.

Uz napomenu da sami čelnici Partizana uveravaju da će koliko sutra - možda i od sredstava dobijenih produžetkom sponzorskog ugovora  - taj dug biti namiren.

Podsetimo, kompanija Telekom je jedan od sponzora i KK Partizan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kako baš sada

12.01.2017 09:55

U zadnje vrijeme Vasković ozbiljno udara upravu mtela u Republici Srpskoj a i Ćulibrka (vidi se na slici).Interesantno da baš sada Telekom Srbije postaje sponzor Partizanu

ODGOVORITE