Ko je ubijedio Rodrigesa da ostane u Realu?

Razgovor sa jednim čovekom je presudio...

Fudbal 17.01.2017 | 08:30
Ko je ubijedio Rodrigesa da ostane u Realu?
Ne samo da je oko sebe u 2016. načičkao sedam trofeja (što klupskih, što reprezentativnih, što pojedinačnih), nego izgleda da je Kristijano Ronaldo i dobar savetodavac. Čak možda ne toliko uobražen lik kakvim ga smatraju oni ljubitelji fudbala koji nisu baš opčinjeni njegovim likom i delom.

As Real Madrida se ispostavio kao ključni čovek u odluci Hamesa Rodrigeza da u aktuelnom prelaznom roku ne napusti stadion „Santjago Bernabeu“. Makar je to tvrdnja kolumbijskog Konfidensijala, dnevnog lista iz otadžbine Realove „desetke“ koji u današnjem izdanju tvrdi da je upravo Portugalac pomogao najboljem strelcu prethodnog Mundijala da osane u Španiji.

Štaviše, ističe se da je Ronaldo Ridrigezu saopštio kako zimski prelazni rok nije dobar tajming za selidbu igrača u novi klub, posle čega je ovaj odlučio da odbije poziv Čelsija, iako su mnogi tvrdili da je prethodno postigao usmeni sporazum sa Plavcima i da su oni bili voljni da na račun Reala prebace 90.000.000 evra.

Sve to u završnim danima 2016. godine, posle Svetskog prvenstva za klubove u Japanu, na kome je Real trijumfovao, a Hames maltene nije ni imao ulogu, međutim... Status mu se posle razgovora sa Ronaldom promenio, o čemu svedoči činjenica da je protiv Sevilje bio starter i dvostruki strelac za pobedu u prvom meču osmine finala Kupa kralja, kao i da je za vikend protiv Granade odigrao 45 minuta i upisao asistenciju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar