CNN: Rusi snimili Trampovo 'druženje' s prostitutkama

Tajni dokumenti predstavljeni prošle sedmice izabranom američkom predsjedniku Donaldu Trampu obuhvataju i kompromitujuće podatke koje su o njemu prikupili ruski agenti, objavio je CNN.

Svijet 11.01.2017 | 12:29
CNN: Rusi snimili Trampovo 'druženje' s prostitutkama
Tramp je sve navode odbacio kao lažne i “lov na vještice”, a u više navrata to je učinio i službeni Kremlj.

CNN citira više američkih funkcionera koji su bili upućeni u izvještaj i tvrdi da FBI istražuje tačnost navoda koji se prije svega temelje na informacijama iz ruskih izvora.

Glasine da je Rusija pokušala kompromitovati Trampa kružile su mjesecima. Izvještaj, navodi Njujork tajms, sadrži i videosnimak Trampova druženja s prostitutkama u moskovskom hotelu.

"Snimile su ga ruske tajne službe kako bi ga potencijalno mogle u budućnosti ucjenjivati" piše ovaj list.

Izvještaj sadrži i razmjenu informacija između Trampa i njegovih saradnika s Kremljem, što se odvijalo nekoliko godina.

Činjenica da je izvještaj predstavljen Trampu, ali i Obami i drugim zvaničnicima u Kongresu, pokazuje koliku važnost tim dokumentima pridaju američke obavještajne službe, piše agencija Rojters.

U izvještaju se zaključuje da je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio da se treba Trampu pomoći u predsjedničkoj kampanji 2016. kako bi pobijedio kandidatkinju demokrata Hilari Klinton.

Ruska obavještajna agencija GRU se, navodi se, služila posrednicima kao što su Vikiliks i drugi kako bi objavila hakirane e-mailove demokrata koji su ih prikazali u negativnom svjetlu. Vikiliks je odbacio te navode. Izvještaj je, uprkos tome što nije potvrđena njegova autentičnost, izazvao pometnju, piše agencija AFP.

Izvor: Faktor/CNN/NYT/AFP

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

дића

11.01.2017 11:37

Када неком немогу ништа онда износе бљувотине бори те се на поштен начин

ODGOVORITE
Name

Car

11.01.2017 12:00

Sada su stvarno pokazali svetu koliko su zreli i odgovorni

Name

Dijagnoza

11.01.2017 13:53

Ovo je njihovo pravo lice. Podmetanje, podvala. To je CIA, To je USA.

Name

CNN je glupost.

11.01.2017 11:38

Ova priča o Trampu je započela na sajtu koji se zove 4chan kao zezancija za medije, htelo su da vide na kakve će gluposti mediji nasesti. Ovu priču su dali progresivnom sajtu buzzfeed koji ju je pokupio kao činjenicu iako je čista zezancija. Nakon buzzfeed-a svi progresivni mediji su također pokupili ovu priču predstavljajući je kao činjenicu iako je, ponavljam čista izmišljotina napravljena od strane zezanata na 4chan-u. 4chan je htio da demonstrira koliko su mediji glupi i savršeno su uspeli u tome. Nije ni čudo što samo 4% amerikanaca veruje glavnim medijima kao što su CNN, Fox news I tako dalje.

ODGOVORITE
Name

Kiki

11.01.2017 21:01

Ja ovakvo nesto ne bi iskljucio. Poznato je da je Tramp zujio po Rusiji a voli zene.Mislim da mu uopste nije bilo tesko poturiti neke lujke i snimiti ga sa njima.To je vise nego sigurno.

Name

Đorđe

11.01.2017 11:59

Jeli to ova slika...

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

11.01.2017 12:05

NISTA od toga nije istina i nista nije dokazano i nikada nece ni biti. Sve su to izmisljotine i politicki tracevi odlazece garniture sa vlasti. Demokrati nikako nemogu da se pomire sa porazom na presjednickom Izborima u Americi kada je narod kazao svoju Rijec. Volja naroda je glas BOZJI. Zato bi trebali svi politicare da imaju malo vise sluha za svoj narod kojeg Bog nije stvorio da postoje zbog svojih politicara vec je Bog stvorio politicare da oni postoje zbog naroda a ne obratno!

ODGOVORITE
Name

Plan b

11.01.2017 12:30

Ti sve znas.Osvjetli put I nama smrtnicima.Kazi nam od koga dobijas tako povjerljive informacije.

Name

Dobro si" skreno "

11.01.2017 13:25

Vjerovatno zbog toga što sve poznaješ što narod kaže"zna u tanku dlaku" , žalim te al velika je bolest na tvom mozgu.Šta bilo ko zna od ovih što komentarišu šta je istina a šta laž vezano za Trampa ,SAD , svjetske politike itd..Ja budale braćo moja mila

Name

Baja

11.01.2017 12:07

A jest i ruzan boze sacuvaj

ODGOVORITE
Name

BL

11.01.2017 12:45

Eto taman su sve tajne službe Amerike vama saopštili istinu i zato vi sve znate a CIA i CNN neznaju ništa. Uvlacite se Trampu preduboko u znate gdje,samo pazite da vam ga nesukne.Mislite vi evo "Srbin"pobijedio u Americi sad mozemo da radimo sta 'ocemo.Ameriku vi uopste ne interesujete u stvari interesujete.

ODGOVORITE