Poruka za Liverpul, Čelsi i PSŽ: Čičarito nije na prodaju!

Ništa od velikog transfera ove zime...

Fudbal 08.01.2017 | 13:00
Poruka za Liverpul, Čelsi i PSŽ: Čičarito nije na prodaju!
Čičarito ne ide nigde i nije na prodaju.

To je glasna i jasna poruka koja se može čuti iz Leverkuzena po pitanju budućnosti meksičkog golgetera, koji je u Bajeru pronašao životnu formu i tako naterao mnoge evropske klubove da obrate pažnju na njega.

Međutim, Liverpul, Čelsi i Pari Sen Žermen će morati da gledaju na drugu stranu, jer Čičarito neće napustiti Leverkuzen ove zime. Tako bar tvrdi njegov agent Eduardo Ernandez, koji tvrdi da se njegov klijent oseća savršeno tu gde jeste.

„Kao prvo, moram da naglasim da je Čičarito jako zadovoljan životom u Leverkuzenu i srećan je u klubu. Nije na prodaju i nije tačno da je Bajer stavio cenu na njegov transfer“, kaže Eduardo.

Podsetimo, nemački mediji su poslednjih dana pisali da je njegova cena 25.000.000 evra. Liverpul je bacio oko na Meksikanca kako bi dodatno pojačao konkurenciju u timu usled brojnih povreda sa kojim se suočava Jirgen Klop. PSŽ je video Čičarita kao zamenu za Hesea Rodrigeza, dok je Bild još pre praznika pisao da Čelsi u njemu vidi adekvatnu podršku za Dijega Kostu.

Čičarito je ove sezone ubeležio sedam golova u svim takmičenjima. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar