Bekali tvrdi: Ubijedio sam Budeskua da potpiše za Steauu, a ne za Zvezdu!

Prvi čovek posrnulog rumunskog velikana kaže da je sve dogovorio sa nekadašnjim kapitenom Astre...

Fudbal 07.01.2017 | 10:30
Bekali tvrdi: Ubijedio sam Budeskua da potpiše za Steauu, a ne za Zvezdu!
Sapunica zvana Konstantin Budesku iz sata u sat dobija nove rasplete, a posle celog popodneva neizvesnosti u rumunskim medijima pojavila se sledeća informacija - Điđi Bekali je uspeo da ubedi najveću Zvezdinu želju ove zime da potpiše za Steauu!

Ovu informaciju plasirao je u javnost rumunski Sport, sa sve izjavom prvog čoveka posrnulog giganta i tvrdnjom da je uspeo da ubedi Budeskua da u narednim danima stigne u Bukurešt i završi transfer.

„Sa Budeskuom treba samo da završimo još neke detalje, ali verujem. Verujem da završavamo posao uskoro. Na listi želja su nam još i Moraiš, sa kojim sam već kontaktirao. Tu je i Tešeira, ali nebitno je da li ćemo ga uzeti sada ili na leto. Samo želim da dođe. Njega i Budeskua želim. Tešeira bi bio naš zid ispred odbrane“, kaže Bekali za Digisport.

Podsetimo, Crvena zvezda je rešila da probije apsolutno sve rekorde srpskog fudbala i ponudi nekadašnjem kapitenu Astre ugovor sa godišnjim primanjima od 600.000 evra, odnosno oko 50.000 evra mesečno. U međuvremenu se ponovo javila Steaua, koja je navodno poslala jaču ponudu i tako nagovorila Budeskua da se predomisli od dolaska u Srbiju. Prvobitno je tim iz Bukurešta nudio 20.000 evra mesečno, uz bonus od 200.000 evra za potpis. 

Medijima kruži priča da je Budesku dobio sve papire od kineskog Dalijana i sada je slobodan igrač. 

Čekamo konačni rasplet...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar