Pročitajte šta je Nostradamus predvidio za 2017.

Italija će biti novo krizno žarište Evrope, Rusija i Ukrajina će sklopiti primirje, SAD će biti neukrotive, a svijet će biti u strahu od terorizma i biološkog ratovanja.

Svijet 02.01.2017 | 20:40
Pročitajte šta je Nostradamus predvidio za 2017.
Ovo su samo neka od Nostradamusovih proročanstava za 2017. godinu.

Kina bi mogla da napravo odvažne korake prema ublažavanju ekonomske neravnoteže u svijetu, što će imati dalekosežne posljedice.

Italija će se naći u finansijskim problemima nakon što se suoči s rastom stope nezaposlenosti i kredita, čime će postati novo krizno žarište evrozone.

Nakon neuspjeha referenduma na kojem će Italijani odbiti ustavne reforme i ostavke Matea Renzija zemlja biti suočena sa velikom ekonomskom krizom.

Trenutna svjetska supersila, pretpostavlja se da se to odnosi na Sjedinjene Države, biće neukrotiva i nesposobna, što se pak poklapa s Trampovim preuzimanjem vlasti.

Nostradamus predviđa u 2017. godini novo primirje između Rusije i Ukrajine, koje neće naići na odobravanje SAD-a, ali će dobiti podršku EU.

U Latinskoj Americi, vlade će se sve manje biti lijevo orijentisane, a to bi moglo dovesti do širenja građanskih nemira.

Najzastrašujuće proročanstvo je ono o tzv. "toplom ratu", a tiče se globalnog zagrijavanja i nedostatka resursa, pri čemu se kao najveće prijetnje spominju biološko ratovanje i terorizam.

Izvor: Agencija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

03.01.2017 09:45

HOĆE LI BITI REFERENDUMA U REPUBLICI SRPSKOJ?

ODGOVORITE