Jankovićev menadžer ne krije: Za Boška i Zvezdu je najbolje da se ostvari saradnja!

"Uvek ima prostora za priču, jer je to klub koji voli i gde je igrao srcem, ali na njemu je da prelomi", kaže Zoran Đurić.

Fudbal 29.12.2016 | 13:00
Jankovićev menadžer ne krije: Za Boška i Zvezdu je najbolje da se ostvari saradnja!
Crvena zvezda i Boško Janković ponovo u medijskoj žiži. Iskusni vezista letos se pominjao kao potencijalno pojačanje srpskog šampiona, ali tada, čak ni nakon raskida ugovora sa Veronom nije bilo ništa.

Nekadašnji prvotimac crveno-belih imao je nekoliko ponuda poslednjih meseci, ali ga nisu zadovoljile, pa je još uvek slobodan u izboru nove sredine, što svakako predstavlja novu šansu za lidera Superlige.

"Kasniji raskid sa Veronom omeo nas je da brže reagujemo na sve druge ponude, bilo je i neodlučnosti u ključnim momentima. Boško je uvek interesantan klubovima, ima poziva", kaže Zoran Đurić, menadžer Boška Jankovića za Žurnal.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ove jeseni je trenirao sa Crvenom zvezdom, pa bi sada konačno mogao da ponovo postane njen prvotimac.

"Mišljenja sam bio letos, a takođe i sada, da je i za Boška i Crvenu zvezdu najbolje da se ostvari saradnja. Verujem da bi pomoć bila obostrana. Uvek ima prostora za priču, jer je to klub koji voli i gde je igrao srcem. To je moj lični stav. Jankoviću sam menadžer od kad je bio klinac, sada je zreo čovek i ima dva deteta, razumem da mu odluke kreiraju porodični detalji, pa je na njemu da prelomi gde će da nastavi karijeru", naglasio je Đurić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar