Otac priznao da je ubio bebu!

Obdukcija osmomesečne bebe iz Breze, čiji je otac Adis Bećirbašić uhapšen zbog sumnje za njeno ubistvo, pokazala je nasilnu smrt.

Bosna i Hercegovina 28.12.2016 | 13:16
Otac priznao da je ubio bebu!
"Izvršenom obdukcijom je utvrđeno da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera", potvrđeno je iz MUP ZDK.

Iz policije je takođe saopšteno da je Bećirbašić priznao da je ubio bebu.

"Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je ispitan na okolnosti ovog krivičnog dela i tom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. On je, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, juče predat u nadležnost Tužilaštvu ZDK", kazali su u policiji.

Bećirbašić je priveden u ponedeljak u Brezi nakon što je u Dom zdravlja dovezena devojčica sa višestrukim povredama tela.

Lekar mrtvozornik utvrdio je da je u pitanju nasilna smt. Pripadnici MUP ZDK odmah su izašli na teren, a uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije, kazali su u Operativnom centru MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Dete je mrtvo dovezeno u Dom zdravlja i nije mu bilo pomoći. Na njegovom telu, kako su ispričali izvori iz istrage, uočeno je više povreda, te tragova nasilja i zlostavljanja. Navodno je dete prvo pretučeno, pa ju je onda Bećirbašić ugušio jastukom.

Izvor: Faktor.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

zumba

28.12.2016 13:13

Tog treba po kratkom postupku.

ODGOVORITE
Name

Milos

28.12.2016 13:39

Sta ucini to adise ! Nije na meni da sudim ⛪

Name

Re

28.12.2016 19:37

Vidi se na njemu da je narkomancina. Samo ga maljem u glavu. Sta se ovo desava,svaki dan neko ubistvo male djeca. Lako je bijed na djeci iskaliti. Sto nije izasao na cestu i misice pokazao,pa bi vidio koliki je fraer.

Name

Tanja

28.12.2016 13:40

Pa kakav to monstrum moras biti pa malog bebana pretuci i ugusiti jastukom

ODGOVORITE