Slavni glumac ima samo 40 kilograma

Prijatelji Vala Kilmera, koji bi 31. decembra trebalo da napuni 57 godina, tvrde da je slavni glumac teško bolestan, piše Radar onlajn.

Svijet 23.12.2016 | 16:45
Slavni glumac ima samo 40 kilograma
Iako je priče svog prijatelja Majkla Daglasa da boluje od raka grla demantovao i drugi Kilmerovi prijatelji tvrde da je situacija gotovo bezizlazna.

“Pokušava sve da uveri da je dobro, ali svima je jasno da nije. Stanje mu se jako pogoršalo”, tvrdi izvor.

Dok Kilmer svoje stanje pokušava da sakrije od javnosti, njegova majka izjavila je da se umesto medicinom leči molitvom.

Glumca su fotografi 9. decembra uhvatili na snimanju njegovog novog filma “Citizen Twain”, a mnogi su komentarisali da ih je svojim ispijenim izgledom šokirao. Navodno je težak samo 40 kilograma.

Fotografije je komentarisao i lekar Stjuart Fišer:

“Izgleda zaista teško bolestan, a čini se i da ima oteklinu na desnoj strani vrata. Ne izgleda nimalo dobro.”

Izvor: Index

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

23.12.2016 17:01

Sta da radimo? Volje je Bozija da svi moramo jednig dana umreti. I bogati i sironasni, I slavni i nepoznati. Svi smo pred Bogom i smrcu isti. Medjusobno se razlikujemi samo po svojim dobrim ili losim djelima koje smo pravili u zivotu svom. ZATO smrt sve izjednacava, poravnava i ponovo vraca u materijalnom pogledu u stanje jednakosti u kome smo bili prije svog Rodjenja. SMRT JE JEDINA PRAVDA I JEDNAKOST MEDJU LJUDIMA. SVI KOJI SMO RODJENI JEDNOM MORAMO UMRETI. ZATO SE I KAZE DA JE SVE PROLAZNO, A LJUDI SAMO GOSTI I PROLAZNI PUTNICI NA OVOME SVIJETU KOJI SAV U ZLU LEZI!!

ODGOVORITE
Name

Vernik

23.12.2016 18:03

Bozija je zadnja,slava mu i milost.....

Name

Ko ne zna

23.12.2016 19:03

Tubstone, Doc Holiday

ODGOVORITE
Name

Sorry

23.12.2016 23:48

Tumbston.