Partizan i Zvezda u borbi za Luisa Ibanjeza?!

Prema pisanju turskih medija, crno-beli su ponudili Trabzonu 350.000 evra, što nije dovoljno.

Fudbal 22.12.2016 | 16:30
Partizan i Zvezda u borbi za Luisa Ibanjeza?!
Luis Ibanjez (28) dominirao je Superligom u sezoni 2015/16, posle čega je Crvena zvezda pristala da ga za 1.400.000 evra proda turskom Trabzonu.

Ali, omaleni Argentinac nije se snašao u novom klubu, za koji je nastupio samo pet puta u prvenstvu i tri puta u Kupu.

Turski mediji pišu da Crvena zvezda pomno prati razvoj situacije i da želi da ga uzme nazad na pozajmicu, ali da se u priču uključio i Partizan, koji je navodno ponudio 350.000 evra za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama.

Trabzon, takođe navodno, ne bi pristao na manje od pola miliona za otkup ugovora igrača, kojeg zastupa menadžer Darko Alegić.

"S obzirom da u klubu nije dobio šansu da pokaže zbog čega je doveden, ne želim da razgovaram o nikakvoj prodaji u ovom trenutku. U obzir dolazi isključivo pozajmica u klub koji ga želi pod uslovima koji nisu ispod ugovora koji ima", rekao je Alegić za "Mozzart sport" i dodao:

"Klubovi koji su me kontaktirali od mene su dobili uvek isti odgovor: Javite se Trabzonu, s njima razgovarajte o pozajmici! Ovakvu situaciju nisam doživeo celu svoju karijeru kao agent. Da klub za igrača plati toliko obeštećenje i da mu toliki ugovor, a da mu ne omogući na terenu da pokaze zbog čega je doveden. Ali, to je već problem kluba, a ne igrača!"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar