Na Marsu otkrivene tri masivne kule

Smeštene u području Terra Meridiani, istraživači su primetili tri masivne “kule“ na površini Marsa koje su tako savršeno usklađene, kao i piramide u Gizi na Zemlji, te marsovske kule izgledaju kao da oponašaju sazvežđe Orion.

Svijet 21.12.2016 | 17:45
Na Marsu otkrivene tri masivne kule
NLO lovci su naišli na još jedno bizarno otkriće na površini crvene planete.

Ovaj put, ufolozi su primetili tri neobične, perfektno poređane “kule“ na površini Marsa.

Neki su čak primetili da one sablasno podsećaju na položaj piramida u Gizi i da kao i one oponašaju tri glavne zvezde u sazvežđu Orion.

Da, crvena planeta je puna iznenađenja koja većina nas ne može da razume.

Dok postoji bezbroj stvari koje se nalaze na površini Marsa a koje liče na objekte, strukture, pa čak i spomenike, one na kraju nisu ništa drugo nego pareidolija.

Međutim, postoji dosta neobičnih otkrića koja se ne mogu objasiti kao pareidolija.



Takvo otkriće mogu biti tri nedavno pronađene kule na površini Marsa.

Snimak na YouTube-u, postavljen od strane mundodesconocido, pokazuje tri perfektno poređane kule na površini crvene planete. Video snimak objašnjava gde su pronađene kule i šta bi one mogle biti.

Govoreći u videu, kustos kanala Hose Luis je rekao: “Istraživanjem nekih slika sa Marsa, nedavno smo pronašli red velikih kula koje se nalaze u marsovskoj oblasti Terra Meridiani.“

“Zbog svojih neobičnih karakteristika, verujemo da su veštačkog porekla.“

“U snimku ćemo vam pokazati sve neverovatne informacije i dokaze, kao i animirane 3D modele koji će vam omogućiti da pravilno procenite informacije koje predlažemo.“

Zanimljivo je da je specifična slika koja jasno pokazuje tri “objekta“ isturena na površini Marsa, napravljena 1999. godine, i od tada su ove navodne strukture mogle biti značajno izmenjene neprijateljskim vremenskim uslovima na Marsu.

Takozvane kule se nalaze u Terra Meridiani regionu na Marsu, što je slučajno, isti region koji je odabran za mesto sletanja poznatnog NASA-inog Kjuriositi rovera.



Skot Varing sa UFO Sightings Daily, je govorio o ovom otkriću:

“Postoji čitava planeta puna zgrada i artefakata da budu otkriveni na Marsu. Evo ga fantastičan primer koji je postavljen na YouTube od strane korisnika Mundodesconocido.

On je pronašao tri kule koje izgledaju da su visoke 1,5 km, ili više. Sve izgledaju kao da su dobro napravljene jer ni jedna nije uništena.

One bi i bile savršene za postavljanje ljudske baze na Marsu… ako su prazne, naravno.“

Nedavno je veliki broj pojedinaca progovorio o Marsu i kako je crvena planeta možda gajila napredne vanzemaljske civilizacije hiljadama, ako ne i milionima godina pre.

Dr Džon Brandenburg, koji ima doktorat u teorijskoj fizici plazme sa Univerziteta u Kaliforniji i koji trenutno radi kao plazma fizičar, veruje da su u prošlosti postojale napredne vanzemaljske civilizacije na Marsu i da su izbrisane nuklearnim napadima u prošlosti.

Prema rečima dr Džona Brandenburga, ima dovoljno dokaza koji dokazuju da su najmanje dve glavne nuklearne eksplozije desile na površini crvene planete u dalekoj prošlosti.

Teorija koju je predložio dr Brandenburg se zasnima na tragovima uranijuma i torijuma koji su registrovani na površini Marsa.

Ova marsovska civilizacija je izbrisana od strane druge neprijateljske vanzemaljske rase iz nekog drugog mesta u svemiru. Dr Brandenburg upozorava da bi naša civilizacija mogla da se suoči sa istom sudbinom.

Webtribune.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

HHHHH

21.12.2016 18:09

Vidjeli su 3 vibratora!

ODGOVORITE
Name

Crna Ruka

21.12.2016 20:02

Miletova, Baketova i Draganova :)

ODGOVORITE
Name

Eliot

22.12.2016 12:56

Proširenja HARP-a

ODGOVORITE