Sasvim iskreni Nemanja Mihajlović...

Ne vredim više 5.000.000 evra! Ako dođe ponuda - idem! „A ako ostanem u Partizanu, nadam se da ću igrati kao pre godinu dana“, kaže krilni vezista crno-belih.

Fudbal 21.12.2016 | 17:00
Sasvim iskreni Nemanja Mihajlović...
Od fudbalera koji kao šilo probija protivničke odbrane, do rezerviste koji tek ponekad podseti na sjajna izdanja iz prolećne sezone. Taj put prešao je Nemanja Mihajlović (20) u drugoj polovini 2016, a već na početku 2017. mogao bi i da razduži Partizanov dres. Posle samo godinu dana.

Talentovani krilni vezista našao se na spisku igrača kojima klub neće praviti problem da promene sredinu u slučaju povoljne ponude, ali je jasno da za nekadašnjeg prvotimca Rada u Humskoj 1 ne mogu da dobiju ni blizu 5.000.000 evra, koliko su ga cenili na kraju prethodnog prvenstva, kad je za njega postojalo ozbiljno interesovanje Anderlehta.

„Nije mi lako zbog toga, ali normalno je da igraču pada cena kad ne igra. Pričalo se letos da vredim barem 5.000.000 evra, ali sad mi je sigurno mnogo pala cena. Imao sam lošu polusezonu, nisam bio u formi, posle me je trener preselio na klupu, verovatno iz opravdanih razloga“, nabraja iskreno Mihajlović u razgovoru za Informer.

Popularni Neca je jesenas dao samo dva gola i upisao dve asistencije. Premalo za njegove mogućnosti. Tim pre što je lane ispalio deset hitaca u protivničke mreže i namestio saigračima čak 17 golova. Za četiri meseca.

„Nijedan igrač nije srećan kad ne igra i fudbaler uvek misli za sebe da je najbolji i da zaslužuje veću minutažu. Tako je i kod mene, iako sam u isti mah svestan da prošle jeseni nisam bio na nivou iz prethodne sezone. Ne znam šta je bio razlog tome, ali činjenica je da sam slabije igrao“.

Ne može se reći da je trener Marko Nikolić tek tako sklonio Mihajlovića. Štaviše, u prvih šest utakmica po preuzimanju palice od Ivana Tomića, i kod njega je hitronogi fudbaler bio starter, ali je od večitog derbija, na kome je zamenjen posle prvog poluvremena, pao u drugi plan. Šansu je dobio i iskoristio Alen Stevanović, u međuvremenu se razigrao i raspucao Brazilac Leonardo, pa je Nemanja do kraja jeseni šansu dobijao s klupe. Otuda ideja čelnika da je rastanak jednog od rešenja, kojim bi se, koliko-toliko, popunila klupska kasa.

„Prelazni rok je, kako kažu, živa stvar, nikad ne znate da li će vam stići neka ponuda i kakva. Ukoliko Partizan dobije ponudu koja bi zadovoljila i moje želje i zahteve kluba, onda ću verovatno otići. Moram pre toga da razgovaram i s porodicom i ljudima koji brinu o mojoj karijeri da bismo videli šta je najbolje za mene. Ako ostanem u Partizanu, najvažnije će biti da dobro odradim pripreme i da spreman uđem u nastavak sezone, a onda ću, nadam se, opet igrati kao pre godinu dana“, zaključio je za Informer Nemanja Mihajlović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar