Gocić i Nikić: Događaj za čitav život!

Legendarni srpski vaterpolisti Živko Gocić i Slobodan Nikić poručili su da su uzbudjeni, ali da se raduju spektaklu koji je priznanje za celu zlatnu generaciju.

Ostali sportovi 19.12.2016 | 21:20
Gocić i Nikić: Događaj za čitav život!
U petak će se Nikić i Gocić revijalnom utakmicom protiv "Tima sveta" oprostiti od reprezentacije,

"Nije baš svejedno. Osećam uzbudjenje i naravno da mi je drago što se sve ovo organizuje. Biće tu i za Bobana i za mene najdraži ljudi, prijatelji iz vaterpola, sigurno dan za pamćenje, dogadjaj za čitav život", rekao je kapiten Gocić za sajt Vaterpolo saveza.

Na njegove reči nadovezao se Nikić.

"Zovu me sa svih strana, pitaju za utakmicu. Imam tremu. U Beograd dolazimo u četvrtak i spremljen nam je čitav program. Još kada čujem ko će sve da bude na bazenu. Ovo je prilika da se kroz oproštaj nama oda priznanje i kompletnoj ekipi koja je ostvarila vrhunske rezultate. Mi smo samo bili njen deo."

Gocić i Nikić debitovali su u reprezentaciji 2002. godine kod selektora Nenada Manojlovića, Gocić je odigrao ukupno 362 utakmice, postigao 207 golova i osvojio 26 medalja, a Nikić 355 mečeva, postigao 354 gola i osvojio rekordnih 29 medalja.

Manifestacija "Dan vaterpola" u okvirtu koje će se održati spektakl i oproštaj Gocića i Nikića zakazana je za petak od 18 sati na Tašmajdanu.

Sav prihod od prodaje karata namenjen je u humanitarne svrhe za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar