Partizanova potraga za štoperom: Meta u Makedoniji...!

Nikolić ga hteo pre dve godine! Da li je Vanče Šikov rešenje za crno-bele?

Fudbal 19.12.2016 | 15:00
Partizanova potraga za štoperom: Meta u Makedoniji...!
Ko se uklapa o profil štopera kakav traže Ivica Iliev i Marko Nikolić?

Da bude iskusan, siguran, po mogućstvu i jeftin, ali i da ima mentalnu snagu potrebnu za nošenje Partizanovog dresa. To je skica za portret novog defanzivca crno-belih, planiranog za angažman u januarskom prelaznom roku.

Zasad nema preciznih informacija ko bi to mogao da bude. Čak ni to što je slovenački reprezentativac Branko Ilić posmatrao završnu utakmicu jesenjeg dela prvenstva protiv Spartaka ne znači da će se vratiti u Humsku 1. Iako je tako nešto u šali najavio upravo Nikolić.

S druge strane, mekadonski mediji naširoko pišu da je potencijalna meta Parnog valjka Vanče Šikov (31), tamošnji reprezentativac, koji je jesenas nosio dres Nefčija iz Bakua.

„Jedina istina je da je Marko Nikolić želeo da dovede Šikova u Beograd tokom svog prvog trenerskog mandata u Partizanu. Tad je problem bilo obeštećenje i plata. Sad tih prepreka nema, jer je Vanče juče raskinuo ugovor sa klubom iz Azerbejdžana i od danas je u Skoplju. Opet, nikakvih zvaničnih pregovora sa crno-belima nije bilo. Zasad“, pojasnio je Petar Bazić, menadžer koji, između ostalog, brine o karijeri bivšeg defanzivca nekoliko grčkih klubova, ukrajinskog Volina i bečke Austrije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar