EL: Mitrović izvesno preskače Makabi!

Crveno-beli u četvrtak po svemu sudeći opet neće računati na kapitena.

Košarka 15.12.2016 | 12:45
EL: Mitrović izvesno preskače Makabi!
Luka Mitrović sutra će, sasvim izvesno, opet sa klupe ili kraj nje gledati evroligaški meč svog tima.

Krilni centar Crvene zvezde mts zalečio je povredu lista i nastupio prošle nedelje protiv Budućnosti, ali se u "Morači" suočio sa novim problemom, zbog kojeg se ne priprema za meč protiv Makabija (četvrtak, 20 časova).

"Luka Mitrović je odigrao meč u Podgorici izgledalo je da će to doneti mir što se njega tiče. Međutim, gotovo je izvesno da neće nastupiti protiv Makabija", rekao je Dejan Radonjić u sredu, na konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić"

Na pitanje da li je kapiten crveno-belih obnovio povredu, Radonjić je odgovorio odrično.

"Nije obnovio povredu. Radi se o problematici drugog lista, nalazi su dobri, ali videćemo kako će to da se razvija. Suštinski, nema povrede i nečega što može da bude za drugačiju vrstu analize, a što se tiče meča sa Makabijem - i priprema meča je takva da on u njoj ne učestvuje i ne vidim kako bi to moglo da se radikalno promeni do sutra", objasnio je trener Zvezde.

Radonjić je dodao i da je cilj da se Mitrović vrati kada bude potpuno zdrav.

"Neka bude spreman za deset dana ili za pet i neka nam tada pomogne. Kad smo kompletniji za njega onda sve to drugačije izgleda, pa i na samom treningu", dodao je Radonjić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar