Oprez zbog vlažnih kolovoza i poledice

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se vozi po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a poledice ima na dionicama preko planinskih prevoja, na prilazu tunelima, te preko mostova i nadvožnjaka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bosna i Hercegovina 14.12.2016 | 08:37
Oprez zbog vlažnih kolovoza i poledice
Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su sitniji odroni.

Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka-Doboj, dionica Banjaluka-Prnjavor, petlja "Mahovljani" zatvorena je za saobraćaj, a vozači mogu da koriste petlju "Aleksandrovac".

Zbog izgradnje mosta preko rijeke Ukrine u Dragalovcima saobraćaj za sva vozila potpuno je obustavljen i biće preusmjeren na lokalni put kroz selo Brestovo gdje je na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila preko 15 tona nosivosti.

Saobraćaj za sva vozila potpuno je obustavljen i na dionici regionalnog puta Stari Majdan dva-Lamovita, zbog izgradnje mosta-vijadukta.

Na dionici magistralnog puta Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub, zbog radova na bušenju i miniranju terena, aktuelne su povremene obustave saobraćaja do 15 minuta, u periodu od 9.00 do 10.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

Jednom trakom, naizmjenično, zbog klizišta, saobraća se na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo.

U brčanskom naselju Gredice izmijenjen je režim saobraćanja zbog izgradnje obilaznice na magistralnom putu Brčko-Bijeljina.

Režim saobraćanja izmijenjen je i u naselju Gorica, na dionici Brčko-Lončari, zbog radova.

Zbog deminiranja terena na regionalnom putu Sapna-Karakaj-Zvornik u mjestu Zaseok biće povremenih obustava saobraćaja od 8.00 do 16.00 časova, u intervalima 30 minuta obustave i 15 minuta propuštanja.

Od 8.00 do 16.00 časova, zbog deminerskih radova, aktuelne su privremene obustave na dionici magistralnog puta Teslić-Kotor Varoš, u mjestu Rujevica. Obustava traje 30 minuta, a 15 minuta propuštanje.

Zbog deminerskih radova u mjestu Klakari Donji, opština Brod, biće povremenih obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Brodsko Polje/Brusnica do 16. decembra, radnim danima od 8.00 do 15.00 časova.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

U Federaciji BiH vidljivost je zbog magle smanjena na putnom pravcu Bihać-Bosanska Krupa-Bosanska Otoka.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih čekanja.

Duža su zadržavanja na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, zbog radova na području Hrvatske.

Izvor:Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar