Klop objasnio zašto nema Grujića...

Menadžer Liverpula govorio o izostanku srpskog veziste iz takmičarskog tima prethodnih nedelja.

Fudbal 14.12.2016 | 08:00
Klop objasnio zašto nema Grujića...
Talentovani srpski vezista Marko Grujić razbudio je letos maštu navijača Liverpula, odličnim igrama i golovima na pripremnim utakmicama. Ipak, od tada ga nisu često videli na terenu.

Kada je sezona počela, bivši igrač Crvene zvezde premešten je na klupu i retko je dobijao priliku. Sabrao je pet nastupa, od čega tri u Liga kupu, u kojem je poslednji put i zaigrao, 29. novembra protiv Lidsa.

Od tada, Grujić nije ni na klupi Redsa u Premijer ligi, na kojoj je poslednji put sedeo 19. novembra.

Menadžer Redsa Jirgen Klop objasnio je zašto nije računao na Srbina ni u navedenom meču Liga kupa, u kojem je nastupio samo u nadoknadi vremena.

"Marko Grujić ima problem sa povredom tetive. Tetiva mu na neki način prelazi preko mišića. To 'vuče' tri nedelje, tako je sada već na putu oporavka, ali još nije spreman", objasnio je Nemac.

Iako se srpski internacionalac nije žalio na bol i iako je pokušao normalno da trenira, problem se ispostavio ozbiljnijim nego što se činilo.

"Kada se to dogodilo, radio je uobičajeno, a potom je osetio da ima taj problem. Dijagnoza je takva i od tada je van ekipe", dodao je Klop.

U Liverpulu se nadaju da će Grujić biti spreman do početka 2017. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar