Bez šminke i sa kilažom koja brine

Anđelina Žoli je ovih dana iznenada morala da novo sudsko ročište, jer se njena bitka sa bivšim mužem Bredom Pitom oko starateljstva nad decom ne smiruje. 

Srbija 11.12.2016 | 13:01
Bez šminke i sa kilažom koja brine
Našla je malo vremena za predah koji je iskoristila da sa decom uživa u divnom danu u Los Anđelesu, a trenutak kada su napustili vilu, zabeležen je na ovim fotografijama.

U dugoj crnoj haljini i ravnoj obući, gotovo bez šminke, Anđelina je sa decom izašla iz kuće koja je poslednih meseci njihovo prebivalište i mesto koje najčešće posećuju paparaci.Glumicu su nedavno pratile i glasine da ima samo 35 kilograma, ove fotografije otkrivaju da je izuzetno mršava, a da li je zaista došla do pomenutog broja? Nama izgleda da ipak ima "koje kilo viška".

Ali je i sa tim viškom prešla granice jer izgleda iscrpljeno!Ovo je jedno od retkih pojavljivanja Anđeline Žoli koja nakon razvoda izbegava fotografisanje.

Posvećena je u potpunosti deci. Kada se pre mesec dana prvi put obratila javnosti nakon razlaza sa Bredom Pitom, bilo je to u videu posvećenom borbi protiv nasilja nada decom Međunarodnog krivičnog suda.  Glumica je bivšeg supruga optužila za nasilje nad sinom Medoksom, ali su te optužbe odbačene.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Luji

15.12.2016 18:09

Više me brine ta njena Mega torba, možda je Brad u njoj, malo je manja od automobila pored nje!?

ODGOVORITE