LŠ - Napolitanci oduševljeni: Ovo je istorija!

Napoli je prvi u grupi, ali to ne znači da će imati laganog protivnika u nokaut fazi jer su na drugom mestu Pari Sen Žermen, Mančester Siti, Bajern…

Fudbal 07.12.2016 | 08:30
LŠ - Napolitanci oduševljeni: Ovo je istorija!
Napoli je pokazao da je veliki tim! Ekipa Mauricija Sarija obezbedila je plasman u osminu finala Lige šampiona, ali je prvi put u svojoj istoriji to učinila kao prvoplasirana u grupnoj fazi.

Dakle, Napolitanci će biti povlašćeni u žrebu.

"Želeli smo da budemo prvi, jer to nikada nismo učinili. Bilo je dobro prvo poluvreme i malo jače drugo u kojem smo stvorili veliki broj šansi. Sramotno je kako smo primili pogodak, jer smo igrom zaslužili da sačuvamo svoju mrežu. To je malo razočaralo. Oni imaju opasne bekove, pa smo se trudili da ih držimo daleko od svoog šesnaesterca", rekao je Sari.

Napoli je prvi u grupi, ali to ne znači da će imati laganog protivnika u nokaut fazi, jer su na drugom mestu Pari Sen Žermen, Mančester Siti, Bajern…

"Izgleda da će to biti mala prednost, ali je ovo više naša lična satisfakcija. Pokazali smo da smo najbolji tim u grupi, jer smo zaista odigrali samo jedan loš meč. Uprkos rezultatima, zadovoljan sam bio našim igrama. I večeras se pokazalo da se i najmanje greške plaćaju. Neverovatno smo izgubili kod kuće od Bešiktaša. Jasno je da imamo neke mlade igrače i da tim nije upotpunosti zreo, jer sa druge strane imamo protivnike sa velikim evropskim iskustvom", rekao je Sari.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar