Priznao grešku: Džikić se izvinio djevojci za zapisničkim stolom i njenim roditeljima!

Reakcija trenera košarkaša Partizana Aleksandra Džikića u poslednjem napadu protiv Dinamo Sasarija, koji je posle ofanzivnog skoka gostiju i primljene trojke, okrivio merioca napada, da je bez osnova dao Italijanima novih 14 sekundi, izazvala je i neprimerene reakcije navijača iza zapisničkog stola. Zbog burne reakcije, iskusni stručnjak izvinio se i Ani, devojci za zapisničkim stolom, i njenim roditeljima.

Košarka 03.12.2016 | 15:45
Priznao grešku: Džikić se izvinio djevojci za zapisničkim stolom i njenim roditeljima!
Salve uvreda sručile su se na devojku po imenu Ana, po okončanju meča, koja je to stoički izdržala, a naknadno gledanje snimka potvrdilo je da je bila u pravu.

Treneri često u tako stresnim situacijama umeju neprimereno da reaguju, navuku gnev i navijača na one koje okrivljuju, bez obzira što su greške (Ana bila u pravu) svih sastavni deo igre. Ipak, ova priča koja je pretila da preraste u incident, dan kasnije poprimila je druge obrise.

- Nije bilo ni malo prijatno da slušam sve one uvrede i pretnje koje su stizale iza mojih leđa. Trener Džikić je burno izrazio nezadovoljstvo, nije vređao, ali nije bilo ni prijatno - rekla je Ana, merilac napada za zapisnički stolom.

- Dan kasnije, došao je do mog broja, pozvao me je telefonom i izvinio se. To mi se nije desilo za sve ove godine bavljenja ovim poslom. Uz to, poslao je pisanu poruku mojim roditeljima, da je on taj koji je vređao njihovu kćer, čime se ne ponosi, da se izvinjava, da se to više neće ponoviti i ako mogu da mu oproste - rekla nam je Ana i dodala:

- Prihvatam izvinjnje i nisam ljuta posle svega.

Posle svega ružnog u našoj košarci, ostaje nam da istaknemo kada se nešto ovako desi. Ljudski je grešiti, od trenera, igrača do službena lica, ali je još vrednije priznati grešku i izviniti se, ili prihvatiti izvinjenje.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar