Gajić: Vanja, razmisli, vrata su ti otvorena!

"Mi sportisti smo takvi, uvek poraz teško prihvatamo", rekao je novi predsednik OSS i pozvao protivkandidata da mu se pridruži u radu.

Ostali sportovi 29.11.2016 | 22:15
Gajić: Vanja, razmisli, vrata su ti otvorena!
Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Grbić, nakon što je njegov nekadašnji trener iz zlatnih dana naše odbojke Zoran Gajić pobedio u nadglasavanju za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, poručio je rezignirano da "napušta srpsku odbojku".

Grbić smatra da je na burnoj Izbornoj skupštini OSS nečasno poražen i da nema više šta da traži u sportu u kom je kao igrač osvojio skoro sve što se osvojiti može, računajući i zlato na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, kada je Gajić bio selektor.

Godinama trenirajući Vanju Grbića i poznavajući njegov temperament, novi prvi čovek OSS poslao je svom jedinom provitkandidatu poziv da mu se priključi u radu.

Gajić je u izjavi za RTS rekao da je žustru reakciju Grbića doživeo kao normalnu, "jer su sportisti takvi i ne mire se sa porazom lako".

"Sa nama sportistima nije lako. Pogotovo kada izgubimo. Ali, ja ne mislim da je on gubitnik. Rekao sam to i u predizbornoj kampanji, a ponoviću i sada – moja vrata su za njega uvek otvorena", rekao je 58-godišnji Gajić, koji je na mestu predsednika OSS zamenio Nenada Golijanina, čoveka koji je smenjen posle sporne odluke da ne glasa protiv prijema takozvanog Kosova u Međunarodnu odbojkašku federaciju.

Golijanin je bio uzdržan na Skupštini FIVB, posle čega se diglo mnogo prašine u domaćoj javnosti, a on morao da se povuče pod pritiskom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar