Milena Dravić: Vratiću se kada ozdravim...

Milena Dravić progovorila o svom zdravstvenom stanju i budućim projektima.

Srbija 23.11.2016 | 12:30
Milena Dravić: Vratiću se kada ozdravim...
Velika srpska glumica Milena Dravić rekla je za štampu u BiH da se trenutno osjeća bolje, i da se raduje povratku pred kamere.

O njenom stanju dosta se pisalo prethodnih nedjelja, pa su pojedini mediji čak tvrdili da se liječi od najteže bolesti, ali glumica o tome nije željela mnogo da priča. Zna se samo da je nedavno puštena na kućno liječenje.

Milena: Dobro sam

"Ne bih mnogo o tome, neka to ostane iza mene. Iskreno mi tako odgovara, jer se previše pisalo o mom zdravlju. Da li sam bolje, ne znam ni sama, vidjećemo," rekla je ona za "Dnevni avaz".

Obradovala ju je vest da je dobitnica "Dobričinog prstena" Udruženja dramskih umjetnika Srbije.

"Od sveg srca zahvaljujem svima koji su mi dodelili ovu veliku, blistavu nagradu. Samo njega nema da sa mnom podijeli radost..." rekla je glumica misleći na supruga Dragana Gagu Nikolića, koji je preminuo početkom godine.

Trenutno obožavaoci Milenu gledaju u seriji "Komšije", a naredni glumački angažmani biće realizovani kada još bude ojačala.

"Kada su u pitanju naredni angažmani, sve što mogu reći je da ću nastaviti da snimam kada budem ozdravila," rekla je ona "Avazu".

(Avaz.ba)
(Foto: MONDO - Petar Stojanović)

Komentari / 0

Ostavite komentar