Džerard odbio MK Donse, ali biće trener!

Legendarni kapiten Liverpula ipak neće pravo iz kopački uskočiti u menadžersko odelo...

Fudbal 24.11.2016 | 18:00
Džerard odbio MK Donse, ali biće trener!
Stiven Džerard odbio je ponudu engleskog trećeligaša Milton Kins Donsa da postane njihov menadžer, ali bi mogao da počne sa radom u Liverpulu, kao trener mlađih kategorija, piše "ESPN FC", pozivajući se na izvor blizak igraču.

Ono što je izvesno je da će Džerard pokušati da se ostvari u trenerskom poslu, pošto je već u programu za dobijanje "A" licence UEFA.

Džejmi Karager, Džerardov bivši saigrač i fudbalski komentator "Skaj sportsa", veruje da će se "Stivi Dži" vrlo brzo naći sa druge strane aut-linije.

"Poziv Donsa je stigao prerano, jer se Stivi tek vratio iz Amerike. Da su ga zvali šest ili 12 meseci kasnije, mislim da bi imali veće šanse. On još nije potpuno spreman da se upusti u takav izazov, još radi na sticanju formalnog trenerskog obrazovanja. Možda bi već sada mogao dobro da obavi posao, ali verovatno želi da stekne malo iskustva", rekao je Karager.

"Sada je odbio, ali sama činjenica da je pričao sa Donsima biće znak za druge klubove da se zainteresuju i onda će njegov ulazak u menadžerske vode biti samo pitanje vremena".

Džerard ima 36 godina i igrao je za Liverpul od jeseni 1998. do leta 2014. Posle šest meseci predaha nastavio je karijeru u Los Anđelesu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar