Plaćen 42 miliona evra, a nije psihički spreman?!

Razlog zbog kog Mhitarjan ne igra važne utakmice za Junajted dovodi u pitanje procenu kluba da ga za ogroman novac uopšte i dovede na "Old Traford".

Fudbal 23.11.2016 | 21:30
Plaćen 42 miliona evra, a nije psihički spreman?!
Nema ga, jer nije spreman.

Psihički.

Fudbaler Mančester junajteda Henrih Mhitarjan nije igrao protiv Arsenala (a, ni pre toga, ako ćemo realno...) zato što mu je menadžer Žoze Murinjo rekao da neće moći da podnese pritisak koji ta utakmica nosi.

Mhitarjan je letos došao iz Borusije Dortmund za 42 miliona evra, ali je u Premijer ligi igrao poslednji put sredinom septembra. Od tada je jednom nastupio za Junajted, u porazu od Fenerbahčea u gostima.

Tokom reprezentativne pauze bio je kapiten Jermenije u pobedi nad Crnom Gorom 3:2, ali mu to nije donelo mesto u timu za meč protiv Arsenala, koji se u subotu završio 1:1.

"Rekao sam mu da utakmica protiv Arsenala nije za njega. Mislim da mu nije potrebno da udje sa klupe i igra 10 ili 20 minuta. Trebaju mu manje pritiska i bolji uslovi da iskaže svoje kvalitete. Mislim da mu je potrebna dobra patrija i utakmica koju će ili početi ili u koju će ući u drugom poluvremenu", rekao je Murinjo, a preneli danas britanski mediji.

Mhitarjan bi trebalo da zaigra u četvrtak, kada Junajted dočekuje Fajnord.

"Rekao sam mu da će biti deo utakmice. Pokušava. Nije srećan, ali dobro koristi svoje nezadovoljstvo, tako što drži usta zatvorena i vredno radi da se prilagodi", rekao je Murinjo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar