Nemam djece jer sam pogriješila u mladosti!

Lepa Lukić iza sebe ima uspješnu karijeru, ali žali što nije uspjela da se ostvari kao majka, a sada je otkrila i zbog čega je to tako.

Srbija 21.11.2016 | 13:48
Nemam djece jer sam pogriješila u mladosti!
Pjevačica Lepa Lukić, koja je prije nekoliko dana obilježila 55 godina karijere održavši kocert u Centru "Sava" i koja je nedavno opljačkana kada joj je provalnik upao u stan i odnio veliku svotu novca, progovorila je o tome zbog čega nije imala djece. 

Ona iza sebe ima uspješnu karijeru, ali žali što nije uspjela da se ostvari kao majka, a sada je otkrila i zbog čega je to tako.

Lepa je u mladosti ostala trudna, ali je odlučila da abortira zbog karijere. Poslije toga više nije mogla da ostane u drugom stanju.

"Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pjevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dijete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim", rekla je pevačica za Svet.

Međutim, iako nema svoje dijete, pjevačica ima nekog za koga bi dala sve, pa kako kaže, i život ako zatreba.

"Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvijek i kupujem im šta god im treba", objasnila je ona.

(Svet)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Milos

21.11.2016 14:54

Ima i drugih koji imaju i djecu i unucad pa ih ne interesuje ⛪️⛪️⛪️

ODGOVORITE
Name

nn

21.11.2016 15:30

Hhaha Miloše, care....

Name

pero

21.11.2016 15:43

U kafanu i kockarnica ne javljaj se više nisi bitna

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

21.11.2016 16:26

Izjava Lepe Lukuc da nema poroda i svoju djecu zbog ucinjenog greha abortusa ili cedomorstva je velika opomena za mlade zene da budu pazljive u izbori svoga partnera, i ako ostanu nehoticno trudne u blagosliveno stanju uvijek je bolje da djete rode nego da cine greh cedomorstva, i poslije zauvjek da ostanu neplodne. Hvala Lepoj Lukic na zivotnom iskustvu o kome je ona zbog drugih zena javno progovorila. "SRBkinje" godisnje kroz abortus pobiju puno svoje djece velicine jednig osrednjeg grada. Zbog toga netreba nikoga da cudi sto SRBi sa takvim zenska i ljudima brzo izumiru i nestaju sa poxornice zivota. Kada je Bog covjeka i od njegovog rebra zenu stvorio On je njih blagoslivio "da se mnoze i napune zemlju i vladaju njome" a ne da ubijaju nerodjenu djecu svoju. Zato buducnost svijeta pripada onom narodu koji ispunjava volju Boziju o radhanju!

ODGOVORITE
Name

Izgleda

21.11.2016 17:28

Da je prokockala svoju sansu

ODGOVORITE
Name

bsk

21.11.2016 18:12

previse se vucarala mislila da to nije potrosan materijal i da kilometraza ne ide zalosno bilo ti je nekada lepo sad kako ti je takotije posle j....a nema kajanja

ODGOVORITE