London - Rasplet: Mari može da ostane bez polufinala!

Iako je ostvario dve pobede u grupi "Džon Mekinro", Endi Mari i dalje strepi za prolazak u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Tenis 18.11.2016 | 12:15
London - Rasplet: Mari može da ostane bez polufinala!
Kako ga je Kei Nišikori baš namučio i kako je Škot uspeo da slavi sa 2:1 u setovima, Endi mora u petak da osvoji makar set u poslednjem duelu protiv Stana Vavrinke ukoliko želi prolaz među četiri najbolja tenisera sveta.

A, svi dobro znamo koliko Švajcarac voli da igra protiv brojeva jedan i da im maksimalno oteža svaki meč.

Tako postoji mogućnost da Endi Mari posle poslednjeg duela ispadne. Ukoliko Vavrinka bude pobedio sa 2:0 u setovima Marija, a Kei Nišikori istim rezultatom bude savladao Marina Čilića (koji je izgubio svaku šansu za prolazak dalje), stvoriće se krug u kojem će Mari imati najslabiji set količnik (4:3), pa će tako takmičenje završiti na trećem mestu.

U slučaju da osvoji jedan set, Mari će proći u polufinale, a drugog polufinalistu ćemo tražiti između Stana Vavrinke i Keija Nišikorija.

Za Novaka bi najbolje bilo da Vavrinka savlada Marija sa 2:0 u setovima i da Nišikori istim rezultatom pobedi Čilića. Tako bi Novak odmah u petak već osigurao povratak na broj jedan, pa bi smenio Marija već posle dve nedelje na vrhu.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar