Barsa: Ostaće Mesi kod nas do kraja karijere!

Čeka se samo potpis...

Fudbal 18.11.2016 | 20:30
Barsa: Ostaće Mesi kod nas do kraja karijere!
Gde na startu, tu i na kraju. Na istom mestu gde je počeo profesionalnu karijeru, Leo Mesi će je i završiti.

Bar tako uveravaju čelnici Barselone, konkretno predsednik Hosep Marija Bartomeu, opovrgavši sumnje medija iz Madrida da bi sjajni Argentinac mogao da napusti stadion Nou Kamp na leto 2018. godine, kad mu istekne aktuelni ugovor sa Kataloncima.

„Verujemo da imamo ekipu sastavljenu od neverovatnih igrača. Svi su neverovatni, ali jedan od njih je vođa. Naravno, reč je o Leu Mesiju, čija popularnost je planetarna. Ubeđeni smo da će Mesi svoju profesionalnu karijeru zavšiti u Barseloni. Pogotovo što je poslednjih godina on vodio tim ka velikim sportskim uspesima“, saopštio je Bartomeu na svečanosti prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora sa japanskom kompanijom Rakuten.

Istom prilikom, Bartomeu je najavio da će Lionel Mesi uskoro ponovo biti deo marketinških aktivnosti kluba, u čemu je zatajio poslednjih sedmica. To se tumači prvim signalom Argentinca da je spreman da potpiše novi ugovor. Čak postoje nagoveštaji da je taj posao u načelu dogovoren i da bi narednih sedmica trebalo očekivati da se on i ozvaniči.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar