U Njujorku uhapšena Merima Njegomir

Njegomir je imala turističku, a ne radnu vizu, što službenici nisu željeli da tolerišu. Merima je nakon ovog događaja bila očajna, posebno što je u pratnji policije deportovana nazad.

Srbija 16.11.2016 | 17:11
U Njujorku uhapšena Merima Njegomir
Pjevačica Merima Njegomir uhapšena je u Njujorku i poslije samo 24 sata deportovana u Srbiju.

Ona je ljetos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provjere, utvrđeno je da je pjevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i nakon 24 sata vraćena za Srbiju.

"Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je djelovala sumnjivo, pa su je provjerili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspjeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine", piše “Kurir”.

U tom trenutku ona je imala turističku, a ne radnu vizu što službenici, nisu željeli da tolerišu. Merima je nakon ovog događaja bila očajna, posebno što je u pratnji policije deportovana nazad.

Tim povodom novinari Kurira pozvali su Merimu, koja je spustila slušalicu čim joj je postavljeno pitanje. Međutim, njen bivši suprug, biznismen Dragoljub Marković potvrdio je saznanja Kurira.

"Zašto mene zovete tim povodom? Pozovite Merimu, neka vam ona objasni jer ja neću to da komentarišem. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto. Molim vas, nemojte da me pitate ništa više što ima veze s njom", rekao je Merimin bivši izabranik.

(Kurir)
(Foto: BN televizija)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Nije zaslužila

16.11.2016 16:26

SAD su organizovana država i vode računa da neko ne radi na crno.To samo kod nas strani državljanin kao Stefan Karganović može da dobije 250 hiljada km državnog novca za neko besmisleni projekat

ODGOVORITE
Name

banjalučki komunista

16.11.2016 16:41

Teško mi je priznati ali SAD je stvarno uređena zemlja.A ovo me iznenađjuje pa naša estrada nije naučla neplaćati poreze.Sve u Zabelu.

ODGOVORITE
Name

semberac.

16.11.2016 17:10

Šta da čovek kaže,balkanska posla"svi binešto muljali.

Name

za banjaluckog komunistu

16.11.2016 17:17

Nije naucila placati porez ili naucili su ne placati porez

Name

Briga

16.11.2016 17:40

Sasvim ispravan postupak vlasti SAD. Ljudi brinu o svojoj zemlji.

ODGOVORITE
Name

Jutjuber

16.11.2016 17:52

E moja Merima, ima na Youtube videosnimke tvojih nastupa, koje su goste tih nastupa postavili, kao i na Facebook. Nije Amer lud, zna on gdje ce šta nači. Nemože se ništa sakriti. I sad čes dobiti i ti zabranu za Ameriku, kao i mnogobrojne ostale pjevače.

ODGOVORITE
Name

Xx

16.11.2016 19:13

E jutjuber nauči se pisat pa onda pričaj bljuvotine

ODGOVORITE
Name

Jutjuber

17.11.2016 03:13

Vidim da ti nemaš pojma. Raspitaj se malo po estradi, da nebi ja sad nabrajao imena kome su sve zabranili dolazak sledecih 5 godina, pa nek ti oni to malo bolje objasne. A ja to nebi pisao da nebi znao. Svi su oni provaljeni putem Youtube-snimaka koje narod postavlja nakon nastupa. A Amerikanac te prati dok si još u avionu i zna vec ko si i šta si. Samo ceka trenutak da uzmes mikrofon u ruke da zapjevaš a da nemaš radnu vizu. Onda si naje*ao.

Name

$

16.11.2016 20:00

E neka je,stara a laze....

ODGOVORITE
Name

Ha ha ha

16.11.2016 21:40

Amerika je najuredjenija država na svijetu. Tamo nema laganja i izigravanja zakona. To Balkancima nikako ne ide u glavu.

ODGOVORITE
Name

Рашо

16.11.2016 23:16

Требали су бар који месец да је у хапс стрпају.Пожурила да наивним Србима још који долар из џепа извуче,а порез да неплати.

ODGOVORITE