Beograd: Navijač izbo obezbjeđenje kluba

Navijač OFK Beograda (18) izbo trojicu pripadnika obezbeđenja gej kluba "Pležer" u Ulici kneza Miloša u Beogradu, piše štampa.

Srbija 14.11.2016 | 10:55
Beograd: Navijač izbo obezbjeđenje kluba
Osumnjičeni je, javlja "Informer", sa još nekoliko drugova došao ispred kluba juče ujutru oko 4.30 i započeo kavgu sa obazbeđenjem.

"Grupa navijača odmah po dolasku ispred Pležera počela je da vređa obezbeđenje. Pretpostavlja se da su od ranije sa njima imali neke neraščišćene račune. Nakon psovanja i uzajamnih pretnji usledio je fizički obračun navijača sa obezbeđenjem. Na sve strane su letele flaše i staklene čaše", kaže sagovornik lista.

Onda je jedan od mladića iz grupe navijača izvadio nož i krenuo da ubada obezbeđenje kluba:

"Počeo je da maše sečivom i da ubada koga stigne. U opštem metežu, navijač je ubo u ruke 36-godišnjeg i isekao 23-godišnjeg mladića iz obezbeđenja. Oni su prevezeni u Urgentni centar gde im je ukazana lekarska pomoć, dok je treći redar prošao sa lakšim povredama", priča izvor iz policije.

Ubrzo je na mesto incidenta došla patrola policije i uhapsila navijača. "Ispituje se mogućnost da su navijači hteli da uđu u gej klub, ali im to obezbeđenje nije dozvolilo. Sigurnosne kamere koje se nalaze na ulazu u klub snimile su ceo incident pa će se tačno videti šta se dogodilo", rekao je sagovornik.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar