Šta sad kažeš, Žoze?! Kako bi bilo da se izviniš?

Kris Smoling pauziraće najmanje mesec dana, nakon što mu je konstatovan dvostruki prelom prsta na nozi.

Fudbal 12.11.2016 | 22:30
Šta sad kažeš, Žoze?! Kako bi bilo da se izviniš?
Žoze Murinjo kritikovao je nedavno fudbalere Mančester junajteda koji nisu spremni da "probiju granicu bola" kako bi pomogli ekipi i klubu.

"Imam prijatelje koji se u drugim sportovima takmiče na najvišem nivou. Jedan uspešan teniser mi je rekao da je mnogo više mečeva odigrao kada ga je nešto bolelo, nego kada je bio potpuno spreman. Da bi se takmičio, moraš da ideš do krajnjih granica", rekao je Portugalac, nezadovoljan što mu je Luk Šo uoči utakmice protiv Svonsija rekao da nije u stanju da igra.

Murinjo je ranije, u izjavi klupskom TV kanalu, na sličan način pričao i o Krisu Smolingu, koji se van stroja nalazi već petnaestak dana, a u petak je objavljeno da je reprezentativnom štoperu sve vreme slomljen prst, i to na dva mesta!

Smoling je tako povređen igrao u derbiju protiv Čelsija, koji je Junajted izgubio rezultatom 4:0, nakon što je na Murinjovo insistiranje primio dve injekcije za ublažavanje bola.

Njegov povratak na teren očekuje se tokom decembra, možda tek pred katolički Božić.

Erik Baji takođe je van stroja zbog povrede ligamenata kolena, pa će Murinjo - kome je Asocijacija profesionalnih fudbalera zbog pomenutih komentara poslala zvanični protest - morati da se osloni na Fila Džonsa, Markosa Roha i Dejlija Blinda.

Nijedan od te trojice nije klasični centralni bek.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar