SP - Savić: Skromnost i borbenost su nam donijeli rezultate

Štoper Crne Gore Stefan Savić naglasio je pred nastavak kvalifikacija za SP 2018. da tim ne sme da ima prevelika očekivanja.

Fudbal 11.11.2016 | 14:00
SP - Savić: Skromnost i borbenost su nam donijeli rezultate
Ekipa Ljubiše Tumbakovića deli prvo mesto u Grupi E sa Poljskom sa po sedam bodova iz prva tri kola, a uoči gostovanja Jermeniji.

"Rano je da pričamo o kalkulacijama. Trebalo bi da igramo rasterećeno, kao do sada, sa ciljem da se što bolje spremimo i da odigramo najbolje što možemo. Ne bi trebalo da imamo velika očekivanja i bilo kakav pritisak. Do sada su nas krasili skromnost, zajedništvo, borba i disciplina i to nam je donelo pozitivne rezultate. Tako bi trebalo da bude i u Jermeniji”, rekao je Savić.

Crnogorci će u Jerevanu najveću pažnju svakako morati da obrate na Henriha Mhitarjana, iako se sjajni vezista nije naigrao u Mančester Junajtedu ove sezone.

"Izuzetan igrač, nije igrao mnogo u Junajtedu, ali to ne menja mišljenje o njemu. Obratićemo pažnju, ali fokusirani smo na nas i našu igru, ako odradimo ono što smo pripremali na treninzima siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", dodao je Savić.

Meč Jermenije i Crne Gore na programu je u petak od 18 časova u Jerevanu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar