Velšani se plaše Mitra: On je zver, fizički je besprekoran!

Da li će Mitro i protiv Velsa biti u elementu? Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između fudbalera Srbije i Bejla i drugova na programu je u subotu, a Ostrvljani pred ovaj susret veruju da je najveća pretnja Aleksandar Mitrović.

Fudbal 08.11.2016 | 17:30
Velšani se plaše Mitra: On je zver, fizički je besprekoran!
Forma napadača Njukasla je u velikom usponu! Mitrović je postigao pet golova za crno-bele i skrenuo je pažnju svih ljubitelja fudbala na Ostrvu. Njegove partije pomno prate i u Velsu. Tadić jeste prva violina “orlova”, ali već sada je jasno da će Velšani u pripremi utakmice najviše pažnje posvetiti upravo Mitroviću.

Defanzivac Velšana, Pol Dumet zajedno sa našim napadačem nastupa za Njukasl. On se vratio u nacionalni tim, a medijima iz domovine je pričao o Mitroviću.

- U dobroj je formi, prava je zver, odlično fizički pripremljen. Važan je za Srbiju i njegovo prisustvo na terenu se odmah vidi. Ume da zadrži loptu, sigurna je u njegovim nogama. Dobro ga poznajem i upoznaću stručni štab reprezentacije sa Mitrovićevim kvalitetima - objasnio je Dumet.

Sa druge strane najjača karika Velsa je Geret Bejl! Fudbaler Reala iz Madrida je proglašen za najboljeg u prethodnom kolu španske Primere i “orlovi” će imati težak zadatak da ga zaustave.

Meč u Kardifu je važan za odlazak u Rusiju, ali ne i presudan. Mitrović je u dobroj formi, a Velšani to znaju.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar